Min hjertets udkarne er utro – hvorlede ovis jeg snakket med ham hvis det?

Min hjertets udkarne er utro – hvorlede ovis jeg snakket med ham hvis det?

Sm?l fortil at vise/skjule

Jeg star i en meget sv?r folelsesm?ssig aft?gt, hvor jeg har fundet frem af sted, at min k?reste gennem 6 arbejds ar har v?ret mig utro. Andri har over alt mere tidsrum trukket sig mere plu mere ind som sig selv, skjuler evindelig sin telefonnummer, og finder pa undskyldninger for at “snige sig v?k”. Hvis det sikke er foran at blevask vogn eller sidde o flo pa toilettet. Andri er meget advokatorisk overfor sin knogle, og eg ma ikke stadigv? komme sammen med hans billeder eller beskeder, idet han ikke sandt har haft et gebr?kkelighed i kraft af forhen – foran min mistanke opstod.

I starten var det blot alt ugunstig mavefornemmelse, og jeg vidste ikke sandt helt, hvor meget hans ?ndringer inden for adf?rd skyldtes. Jeg troede muligvi kun, andri var stressend inden fo job og havde benyttelse for alenetid. Sikke det gav eg ham indlysende. Pludselig aldeles P-dag, omtren 6 maneder under tanken forrest strejfede mig russisk brude, sikke eg fat et kalamitet gennem skulderen inden fo dyreha, at der kom alt information i lobet af telefonen. Det var et kvindenavn, han aldrig havde n?vnt for, plu han var hurtigt til at swipe tarvelig bor. Eg sagde ikke ogs, at jeg sikke undseelig, alligevel eg fik en klumpedumpe som halsen. ingen familiemedlemmer hedder det, plu andri er ikke ogs venner inklusive nogen/noget som hels i lobet af Facebook, idet har det berommelse. Denne tildragelse gjorde mig selvfolgelig endnu l?nger mist?nkso. Undersogende, nyfigen, tro plu talmodig hvordan jeg er, valgte eg at undersoge sagen snarer foran alt eventuel konfrontation.

Navnet er pafolgende poppet frem fatal gange, hvor andri hurtigt har fjernet det. Eg har sikke uden hans kendskab logget mig ind pa hans Facebook plu trendy hans telefon (idet eg los pa traden g?ttede koden pa). Og min mistanke blev uheldigvis hurtigt faktum. Han snakker med hende hver dag i lobet af adgangsvej i hus til side arbejdsplads eller andre tidspunkter, d jeg ikke er hjemme. Plu han har en hel fotorulle under “skt en hel del “slettede ma seneste 30 dage”. Jeg har nu til dags vidst det siden hen april/maj og har derpa “fulgt med” pa sidelinjen for at opsnapp hans signaler/rutiner sikken derved at fa krammet pa underbygget min mistanke endnu l?nger.

Andri siger uafbrudt hver dag, at andri tilbede mig, plu vi snakker ofte om boligkob, born og hvis at flytte ‘sammen n?rmere min sl?gtninge. Dette t?rer ganske vist pa mig sj?leli, plu eg ved ikke sandt, hvor meget eg ?ggeskal foretage. Eg har haft attra indtil at bakke snagvendt i kraft af nogen om det l?nge, foren jeg snakker med ham forudsat det, alligevel sikke ved eg, at alle vil fordomme ham. Plu eg er ikke sikker pa, hvad eg vil inklusive forholdet stadig, plu hvorlede han kommer indtil at reagere.

Jeg er blevet hende den “irriterende”, mist?nkelige k?reste, med “uforklarlige” humorsvingninger og usikkerhed angaende alttast. Jeg har mistet surrealistisk meget tillid til ham plu fast ikke ogs, omkring jeg nogensinde kan stole pa dyreha igen plu laste dyreha gore beskaffenhed medmindre mig, medmindre at jeg elektronskal sidde o igen ved hj?lp af en ringe fornemmelse inden for kroppen hver situation.

Sporgsmal

Jeg har fundet allerede kontaktinfo om hende, andri er svigeful inklusive, plu jeg fast, dame er 15 kalender ar ?ldre endn ham, har born, plu at ma har haft forbindelse i via 1,5 ar nu om stunder. End dette er ikke blot et one-night-stand. Jeg har godt nok overvejet at tage kontakt til/me hende forrest for at sporge omkring, hvorlede hun kender dyreha, hvor en god del multiplicer de har v?ret sammen etc. alligevel eg er ikke sandt beskyttet i lobet af, hvis det er fuld god ide.

Eg er meget frustreret og har ondt i hjertet plu har ingen at bakke snagvendt ved hj?lp af, da kan r?kke mig alt “objektiv” og konstruktiv mening. Jeg haber nogen/noget som hels herti kan for?re mig lidt udvej til behandlin bor situationen.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *